Klinikken

Målsætningen er at vore patienter skal have sunde, stærke tænder hele livet. Det giver selvværd og velvære og dermed øget livskvalitet. Det kan kun nås gennem et langvarigt samarbejde baseret på tillid og tryghed. Det stiller store krav til os, og det er vi helt bevidste omkring.

Hos os er patienten i centrum.

Kongevej 34Med udgangspunkt i klinikkens mange års erfaring og store faglige viden lægger vi vægt på, at god tandpleje kræver individuelle hensyn. Såvel mindre som store, avancerede behandlinger kræver forståelse og indsigt.

Løbende uddannelse af alle medarbejdere sikrer, at vi hele tiden kan tilbyde den bedste og nyeste behandling. Vi tilstræber at enhver behandling er smertefri, og anvender sommetider akupunktur i forbindelse med vores tandbehandlinger.

Vi er et team, hvis vigtigste opgave er at give dig en god oplevelse og en optimal behandling gennem individuel rådgivning. Humor er endvidere en central del af vores hverdag, da et godt humør er med til at skabe et rart arbejdsmiljø for vores ansatte samt en tryg og afslappet atmosfære i klinikken, der kommer vores patienter til gode.

Gennem KAIZEN ledelse har vi manifesteret at alle er lige, og alle er lige vigtige i det daglige team-work.

Kaizen stammer fra japansk (Kai = forandring og Zen = til det bedre eller godt) og er oversat til ‘løbende forandring til det bedre’. Kaizen bygger på at inddrage medarbejd- ernes gode idéer og viden til at skabe små løbende forbedringer i det daglige arbejde. At tage udgangs punkt i noget der allerede findes, og gøre det endnu bedre, er grund- tanken i Kaizen. Som navnet antyder er der tale om en løbende vedvarende proces. Der findes et utal af ledelsesværktøjer, men vi har valgt Kaizen fordi det er let forståeligt for medarbejderne, og vi ser resultaterne hurtigt.

Adresse

Kongevej 34
6400 Sønderborg
Tlf: 74 42 10 85
Email: info@flemmingkock.dk

Privatlivspolitik

Åbningstider

Find os