Få rettet dine tænder med Inman Aligner-systemet

Hos Tandlæge Flemming Kock har vi altid fokus på de nyeste og bedste behandlingsformer, vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores udstyr, og derfor er vi også stolte af at kunne kalde os for certificeret Inman Aligner klinik. Mange voksne har gennem hele deres liv levet med skæve tænder, fordi de frygtede den faste bøjle, men med Inman Aligner er det nu muligt for voksne at rette deres tænder på ganske få uger – Det er faktisk lidt af en åbenbaring inden for tandlægefaget.

Hvad er Inman Alligner?

Inman Aligner er en aftagelig bøjle som hurtigt og effektivt retter skæve tænder og giver dig et smukt og blændende smil. Modsat faste bøjler som togskinner, er det muligt at tage Inman Aligner-bøjlen ud for eksempel i forbindelse med måltider. For at Inman Aligner har en effekt er det dog vigtigt, at du har bøjlen på i minimum 20 timer i døgnet – og bør altid benyttes om natten.

Kan alle benytte sig af Inman Aligner?

Da Inman Aligner er lidt af et mirakelmiddel i forhold til tandregulering, får vi rigtig mange efterspørgsler på netop denne behandling. Det er dog ikke alle der vil have gavn af systemet. Inman Aligner begrænser sig til tandregulering foran i munden, det KUN fortænderne, der vil have gavn af dette system, hvorimod kindtænderne ikke kan rettes med Inman Aligner. Det er desuden vigtigt, at tænderne er sunde før man begynder en behandling, parodontose eller andre sygdomme udelukker desværre en behandling med Inman Aligner. Hvis du spekulerer på, hvorvidt dine tænder vil egne sig til en behandling med Inman Aligner, er du velkommen til at kontakte os, så vi kan foretage en vurdering af dine tænder og overveje muligheden for behandling med Inman Aligner.

Den hurtigste og mindst smertefulde behandling

Med Inman Aligner-systemet kan man hurtigt se resultater, allerede efter få uger bør man se en markant forandring på tandstillingen, og efter bare 6-12 uger er behandlingen afsluttet. Udover at være den hurtigste behandling på markedet er Inman Aligner-systemet også meget billigere end andre former for tandregulering.

Behandling med Inman Aligner er altså for dig, der døjer med dårlig tandstilling, særligt i forbindelse med fortænderne. Behandlingen er hurtig, billig og ikke mindst sikker, så kontakt os for en uforpligtende samtale omkring mulighederne med Inman Aligner.

Adresse

Kongevej 34
6400 Sønderborg
Tlf: 74 42 10 85
Email: info@flemmingkock.dk

Privatlivspolitik

Åbningstider

Find os