Smertefri Tandbehandling

Vi mener at smertefri tandbehandling er en menneskeret!

Vi lægger særlig vægt på, at alle behandlinger bliver så smertefri og skånsomme som muligt. Normalt kan vi tilbyde helt smertefri behandling.

Om der skal bedøves eller ej afgør vi i fællesskab med patienten. Det er vigtigt med en god information omkring den forestående behandling. Vores erfaring er, at ca. halvdelen af patienterne aldrig bliver bedøvet.

Af den sidste halvdel er der en stor del, der altid bliver bedøvet, men i mange tilfælde kan god information medvirke til at bedøvelse ikke er nødvendig. Det sparer både patienten for penge, og det ubehag der trods alt normalt er forbundet med en bedøvelse.

Akupunktur

Vi har gode erfaringer med at anvende akupunktur til at få patienterne til at slappe af. Det giver ofte en bedre effekt af bedøvelsen, ja i flere tilfælde undgår vi helt at bedøve. Akupunktur virker på ca. 85% af patienterne. Honorar: se under Priser.

Tandlægeskræk

Er ofte, men ikke altid,  kombineret med smerteangst. Smertene kan vi håndtere ved at lokalbedøve, men angsten forsvinder ikke hermed. Det er utroligt vigtigt for os som behandlere at respektere denne angst. Men det er naturligvis lige så vigtigt, at patienten åbenlyst erkender det. Vi kan kun forholde os til noget vi kender. Her er god tid og god information af den største betydning for at opbygge et gensidigt tillidsforhold.

Den tid tager vi os gerne, men til gengæld beregner vi et mindre honorar for dette ekstra tidsforbrug.

Adresse

Kongevej 34
6400 Sønderborg
Tlf: 74 42 10 85
Email: info@flemmingkock.dk

Privatlivspolitik

Åbningstider

Find os